Bio‎ > ‎Visade filmer‎ > ‎2011‎ > ‎

2011-03

 

Meet the Parents: Little Fockers

Efter tio år, där otaliga hinder har legat i hans väg, samt två små Fockers med frun Pam (Teri Polo), börjar Greg äntligen vinna acceptans hos den minst sagt svåråtkomlige svärfadern Jack. När den panke tvåbarnspappan tar ett extrajobb hos ett läkemedelsbolag börjar dock Jack, än en gång, fatta misstankar mot sin favoritsjuksköterska. 

När Greg och Pams hela släkt, inklusive Pams trånande ex, Kevin (Owen Wilson), dyker upp på tvillingarnas födelsedagskalas, måste Greg ännu en gång bevisa för Jack att han är fullt kapabel att ikläda sig rollen som mannen i huset. Men kommer Greg att, trots alla missförstånd, spionerier och uppdrag under täckmantel, klara Jacks slutgiltiga prövning och bli släktens näste patriark – eller kommer cirkeln av förtroende att för alltid brytas? 

I Rollerna: Robert De Niro, Ben Stiller, Jessica Alba m.fl.
Regi: Paul Weitz
Speltid: 1 tim 38 min

Speltillfällen: 2011-03-06 19:00
Speltillfällen: 2011-03-08 19:00
Pris: 80 SEK
Från: 7 år
 
 

Änglagård - Tredje Gången Gillt

Repris
Mycket händer i ett samhälle på femton år. Människor förälskar sig, gifter sig, får barn, skiljer sig. Några flyttar, någon dör – i Yxared precis som på andra ställen. 

Fanny, Zac och dottern Alice reser tillbaka till det lilla samhället i Västergötland. Det är Alice som får dem att återvända – var kommer hon ifrån, vilka är hennes rötter? Frågan om vem som egentligen är Fannys pappa blir åter aktuell. Och Alice, vem är hennes pappa? 

I Rollerna: Jakob Eklund, Reine Brynolfsson, Sven Wollter m.fl.
Regi: Colin Nutley
Speltid: 1 tim 57 min

Speltillfällen: 2011-03-13 19:00
Spelfillfällen: 2011-03-15 19:00
Pris: 80 SEK
Från: Barntillåten
 
 
 

Trassel

Kungarikets mest efterlyste (och charmigaste) tjuv Flynn tvingas göra en överenskommelse med tonåringen Rapunzel med det gyllene håret som sitter instängd i ett torn. Det något udda paret ger sig iväg på ett helt galet, roligt och hårresande äventyr. Komplett med en osannolik häst, en överbeskyddande kameleont och ett gäng oborstade typer från puben. Rapunzel har varit inlåst och ensam länge och ser den inställsamme tjuven som sin möjlighet att komma ut ur tornet. En komisk kidnappning och lite utpressning och vips är Flynn och Rapunzel på väg på ett av de trassligaste äventyren någonsin. "Trassel" är äventyr, humor och hår... massor av hår...

Svenska Röster: Måns Zelmerlöw, Molly Sandén m.fl.
Regi: Nathan Greno, Byron Howard
Speltid: 1 tim 40 min

Speltillfällen: 2011-03-19 16:00
Pris: 
60 SEK
Från: 7 år   
 

Gullivers Resor 

I denna oproportionerligt stora komedi får vi möta Gulliver, en journalist vars liv går på tomgång. Drömmen om att bli resereporter tycks aldrig bli verklighet så Gulliver bestämmer sig för att ta saken i egna händer, packar väskan och ger sig ut för att upptäcka världen. Och äventyret väntar bara runt hörnet. Gullivers skepp förliser i en storm och han flyter iland i det okända landet Lilliputt där invånarna är pytte, pyttesmå. 

"Gullivers resor" bygger på den klassiska boken av Jonathan Swift med samma namn.

I Rollerna: Jack Black, Amanda Peet m.fl.
Regi: Rob Letterman
Speltid: 1 tim 27 min

Speltillfällen: 2011-03-20 19:00
Spelfillfällen: 2011-03-22 19:00
Pris: 80 SEK
Från: Barntillåten   
 

Åsa-Nisse Wälkom to Knohult

Repris
Kjell Bergqvist och Michael Segerström spelar radarparet Åsa-Nisse och Klabbarparn, som nu gör Knohult osäkert igen. I Knohult i Aneby församling, knappt sex mil nordväst om Vetlanda, står tiden tämligen stilla. Eulalia är trött på sin Nisse som ägnar sig åt allehanda uppfinningar i sin verkstad eller tjuvjakt i skogen istället för att laga gårdens vattenpump. När Eulalia i protest börjar bada i Champis och vattna blommorna med sprit ser Åsa-Nisse inget annat råd än att laga pumpen. Som med alla hans uppfinningar får pumpen några extra finesser… 

När han drar igång den så mullrar det till i marken och upp kommer olja i stället för vatten!! Nu har inte bara Åsa-Nisse utan hela Knohult chansen att bli förmögna! Men Dunderpumpen visar sig vara kraftigare än någon kunnat ana och när skumma skånska oljemagnater med Sveriges regering i ryggen vill ha sin del av kakan utropar sig Knohult till republik, där en brokig samling invånare gör sig redo att bjuda på tappert motstånd.

I Rollerna: Kjell Berqvist, Maria Lundqvist m.fl
Regi: Fredrik Boklund
Speltid: 1 tim 40 min

Speltillfällen: 2011-03-27 19:00
Spelfillfällen: 2011-03-29 19:00

Pris: 
80 SEK
Från: 7 år