Teater‎ > ‎

Digitalteater

Vi testar med Digitalteater!

Under Hösten 2013, så kör vi tre föreställningar.

Biljetter köps antingen direkt via länken, eller på Blommans Frukt och Grönt.
Henry V - Digitalteater
 

Digitalteater - Henry V

Shakespeares mästerverk om krig och fred berättar en romantisk historia om Henrys fälttåg för att återta de engelska besittningarna i Frankrike. Men ambitionerna för denna karismatiska kung utmanas av en mängd levande karaktärer som fångas upp i det verkliga krigets fasor.

Visas med svenska undertexter.
 
Speltillfälle: 2013-09-21 19:00 KÖP
Längd: 178 minuter, inklusive 15 minuters paus.

Pris: 160 kr
Ungdomspris <26 år: 110 kr

Observera att pjäsen HENRY V visas som en så kallad ReLive-sändning, vilket betyder att föreställningen inte överförs direkt i realtid.
Trettondagsafton 

Digitalteater - Trettondagsafton

Fylld med oförglömliga karaktärer, är TRETTONDAGSAFTON en pjäs som utmärkt balanserar mellan grymheten i obesvarad kärlek och komedi på en enastående hög nivå. Pjäsen är även en av Shakespeares få komedier som innehåller exceptionell sång i var och varannan akt.

The Globe har fått ett återbesök av sin prisbelönta Trettondagsafton. I enlighet med originalet sätts pjäsen upp med en helt manlig ensemble. Även kläder, musik, dans och rekvisita är framtagna på samma sätt som de gjordes på Shakespeares tid, kring år 1601. I huvudrollerna syns Tony- & Olivier-prisbelönte Mark Rylance och Stephen Fry. Trettondagsafton har dragit fulla hus och blivit en superhit på Londons West End.

Visas med svenska undertexter.

Speltillfälle: 2013-10-12 19:00 KÖP
Längd: 191 minuter, inklusive 15 minuters paus.

Pris: 160 kr
Ungdomspris <26 år: 110 kr

Observera att pjäsen Trettondagsafton visas som en så kallad ReLive-sändning, vilket betyder att föreställningen inte överförs direkt i realtid. 
Så tuktas en argbigga 

Digitalteater - Så tuktas en argbigga

SÅ TUKTAS EN ARGBIGGA är Shakespeares absolut mest omtvistade komedi, och introducerar den kanske mest omtalade kvinnliga huvudrollen teatervärlden någonsin skådat. Pjäsen följer ett par som är fullständigt besatta med att förvirra och överlista varandra ända fram till pjäsens tvetydiga och kontroversiella slut.

Visas med svenska undertexter.

Speltillfälle: 2013-11-16 19:00 KÖP
Längd: 182 minuter, inklusive 15 minuters paus.

Pris: 160 kr
Ungdomspris <26 år: 110 kr

Observera att pjäsen SÅ TUKTAS EN ARGBIGGA visas som en så kallad ReLive-sändning, vilket betyder att föreställningen inte överförs direkt i realtid